tisdag 29 december 2009

Avatar slår alla rekord

Den senaste helgen spelade Avatar, enbart i USA, in hela 275 miljoner dollar vilket är i paritet med vad hela filmen kostade att producera och marknadsföra. Det är den bästa siffran någonsin i USA, det tidigare rekordet hade Batmanfilmen, The Dark Night, som spelade in 260 miljoner dollar i juli 2008.

Det ska bli spännande att se om Avatar kan spela in lika mycket som Camerons tidigare film Titanic gjorde, den spelade totalt in 600 miljoner dollar på den amerikanska marknaden.

Avatar som 3D film har helt revolutionerat filmtittandet, har aldrig hört eller läst så många positiva och häpnadsväckande kommentarer som denna film har skapat. Nu börjar racet med 3D upplevelser på allvar. Har redan läst en hel del artiklar om hur 3D-tekniken har kommit upp på tapeten. Nästa diskussion handlar om att ta fram nästa 3D-teknik för tv/dator skärmar där bilden direkt levererar 3D-upplevelser utan att använda ett par töntiga 3D-glasögon.

Vill du följa den tv-skärms utvecklingen generellt har du här en intressant artikel om LG´s kommande 42 tums tv, den är lika tunn som en enkrona, helt sjukt.

LG 42 tums-tv tjock som en enkrona

Ser fram emot detta!

Aftonbladet Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar